Congres Traumasensitief Onderwijs

Op woensdag 6 april 2022 vindt het congres ‘Traumasensitief Onderwijs’ plaats in Amersfoort. Tijdens deze dag staat het delen van kennis en ervaringen op gebied van traumasensitief onderwijs centraal.

Dit congres wordt georganiseerd ter ere van het afronden van het NRO project Traumasensitief Onderwijs. Afgelopen jaren hebben wij samen met scholen onderzoek gedaan naar de implementatie en opbrengsten van traumasensitief onderwijs.

Tijdens het congres worden de uitkomsten van het onderzoek naar traumasensitief onderwijs met het publiek. Daarnaast inspireren verschillende experts deelnemers om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een traumasensitief onderwijsklimaat. Prof. dr. Ramón Lindauer is dagvoorzitter en Leony Coppens verzorgt een van de keynotes. Daarnaast zijn er o.a. deelsessies van Anne van den Ouwelant, Naomi Vandamme, Anton Horeweg en nog veel meer experts. En van Debby Kessels over traumasensitief lesgeven en Geweldloos Verzet. Samen maken we het verschil voor kinderen en jongeren in het onderwijs! Kijk voor het volledige programma en inschrijving op www.traumasensitiefonderwijs.com/congres-tso.