Opvoeden is Teamsport

Event Jij Bent Goud Waard

Jij Bent Goud Waard!

Ja hoor, je leest het goed, Jij bent goud waard! En niet alleen jij, maar ook je organisatie en je medewerkers zijn goud waard! Daarom kunnen wij voor jullie een fantastische ‘gouden’ dag organiseren. Een bijzondere interactieve dag waarop iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt en op zoek mag gaan naar zijn of haar eigen goud.

Wat kunnen we jullie bieden:

😍 Inspirerende thema's
🌵 Prikkelende verhalen
🧵 Praktische werkvormen
🔮 Persoonlijke inzichten
🎸 Creativiteit

Het doel van deze dag is om iedereen nog dichter bij zichzelf te brengen, zodat het eigen goud nog meer ervaren kan gaan worden. Eigen talenten mogen ontdekt worden. Deze worden vaak als zó vanzelfsprekend gezien, zonder dat beseft wordt hoe bijzonder en belangrijk ze zijn.

Een ander belangrijk doel van deze dag is verbinding creëren met elkaar. Een sterke verbinding met elkaar én de organisatie kan leiden tot een groter gevoel van betrokkenheid en motivatie. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de workshops die gegeven kunnen worden.

Wij hebben de mogelijkheid om in overleg een inspirerende 'Jij bent goud waard!-dag' op maat te organiseren op een locatie naar wens. Ben je geïnteresseerd of wil je graag wat uitgebreider geïnformeerd worden?

Stuur gerust een mail naar: administratie@opvoedenisteamsport.nl

Hartelijke groeten,
Team Opvoeden is Teamsport


Bekijk het filmpje over ons event Jij bent goud waard!

Workshops

Indrukwekkend is dit optreden en het kan een mooie start zijn van een bijzondere dag met een gouden randje: 


HET IS TIJD om thuis te komen [
Thúskomme]

De voorstelling ’’HET IS TIJD’’ gaat over thuiskomen bij jezelf. Dat je soms in alle eenzaamheid juist kunt thuiskomen. Dat thuiskomen niet alleen de plek is waar je vandaan komt. Dat je vrijheid ook in jezelf en in je lichaam kunt ervaren als je het de ruimte geeft. 

In totale kwetsbaarheid in je kracht staan. Overgave aan je tweede natuur. Daar waar je kunt loslaten in totale puurheid. Thuiskomen. 

Jildou Kroes is een theatermaker die speelt, zingt en schrijft. Haar voorstellingen zijn puur en poëtisch, maar dankzij haar nuchtere blik altijd geaard en met een vleugje humor besprenkeld. 

Pianist Rick Piepers begeleidt Jildou op piano. Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek ‘een goed gesprek’ met psycholoog Gerrie Douma-Slothouber. 

  Daarnaast is er een keuze uit een groot aantal workshops! Bekijk de workshops hieronder 
  of download het PDF-      bestand.

Jij bent goud waard

Op deze prachtige locatie in Kessel organiseerden wij onze 'Jij bent goud waard!'-dag.

Kasteel De Keverberg
Kasteelhof 4
5995 BX Kessel

Accreditatie

Deze dag is SKJ-geaccrediteerd

"Als je minder denkt kun je meer dan je dacht."