Opvoeden is Teamsport

Online programma Krachtig Ouderschap

Maak kennis met een nieuwe benadering van opvoeden in onze krachtig ouderschapstraining. In de training leggen wij de focus op jou als ouder. Leer hoe je met zelfvertrouwen en veerkracht kunt reageren op de uitdagingen van het ouderschap. Laat perfectie los en omarm authentieke verbinding en groei, terwijl je jouw kind de basis geeft om zich te ontwikkelen in een liefdevolle en ondersteunende omgeving.

Krachtig ouderschap

‘’It takes a village to raise child’', maar het begint bij jou als ouder. Je doet elke dag je uiterste best om in de behoeften van je kind te voorzien. Het kan echter frustrerend en pijnlijk zijn als dit niet altijd lukt, om allerlei redenen. Misschien zit je kind niet lekker in zijn vel, of zijn er externe factoren die invloed hebben op jullie gezinsleven. Je bent hierin niet alleen.

We begrijpen je volledig: ouderschap kan ons allemaal in twijfel trekken en onzeker maken, en dat is oké. Met onze jarenlange ervaring in de jeugdzorg, het onderwijs én als ouders, weten we dat opvoeden een krachtige teamsport is. Net als in topsport kun je jezelf als ouder trainen en ontwikkelen. Wij zijn er om je daarbij te helpen.

Krachtig Ouderschap

Weten wat jij kunt doen en zeggen als ouder!

En zo vertaalt zich dat door
Als ouder ben je de spil van het gezinsleven. Je bent de eerste leraar, de grootste supporter en de belangrijkste gids voor je kind, maar soms kan het voelen alsof je niet alle antwoorden hebt. Onze benadering helpt je om je eigen krachten te herkennen en te ontwikkelen, zodat je je kind kunt ondersteunen in zijn of haar groei en ontwikkeling. We bieden je de tools om effectief te communiceren, positieve gedragsveranderingen te bevorderen en een sterke, liefdevolle band met je kind op te bouwen.

Krachtig ouderschap: opvoeden met vertrouwen
Ben je klaar om de onzekerheid in het ouderschap achter je te laten? Onze online training ‘Krachtig Ouderschap’ is jouw sleutel tot zelfverzekerd en harmonieus ouderschap. Wij geloven dat elke ouder de kracht heeft om positieve veranderingen teweeg te brengen. Deze cursus helpt je die kracht te ontdekken en te gebruiken.

Ontdek een nieuwe manier van opvoeden, gebaseerd op vertrouwen en innerlijke kracht. Samen groeien we naar een harmonieuze relatie met onze kinderen. Schrijf je in voor ‘Krachtig Ouderschap’ en begin aan jouw reis naar zelfverzekerd ouderschap.

Over Krachtig Ouderschap

Voorkom escalatie met onze checklist voor ouders

Dit zeggen andere ouders...

Een nieuwe benadering

Met vallen en opstaan

Het is belangrijk om jezelf te herinneren dat ouderschap een reis vol ups en downs is. Geen enkele ouder is perfect, en elk kind is uniek met zijn of haar eigen behoeften en temperament. Soms is het moeilijk om het gevoel van falen los te laten wanneer je kind worstelt, maar dat betekent niet dat je tekortschiet. Het betekent simpelweg dat er momenten zijn waarop je wat extra ondersteuning kunt gebruiken, zowel voor jullie als ouders als voor je kind.

Het erkennen van de uitdagingen en het openstaan voor hulp en begeleiding is een teken van kracht, geen zwakte. Ouderschap is een voortdurende leerervaring en soms is het nodig om buiten je comfortzone te treden, immers daar ligt de groei en verbetering.

Ervaar jij ook die drempel? Lees het verhaal van Sarah!

Toen de kinderpsycholoog opperde dat oudercoaching een waardevolle aanvulling voor mijn dochter en ons als ouders zou zijn, was ik pijnlijk geraakt. Hoe kon het nou dat wij, die álles over hebben voor onze kinderen en ontzettend liefdevol opvoeden, beiden hoogopgeleid en verder geen problematische achtergrond hebben als gezin, er blijkbaar niet helemaal in slagen om ons kind op een veilige manier op te voeden?! 

Ik had het gevoel te falen en eerlijk is eerlijk: ik schaamde me. Inmiddels weet ik zoveel beter en gun ik eigenlijk iedere ouder wat hulp in de opvoeding, want wat zijn wij als gezin gegroeid door een aantal zaken nét wat anders aan te pakken in de opvoeding van onze kids.” 

– Sarah

Wij leren je hoe je jouw kind de kaders geeft waarbinnen het zich optimaal kan ontwikkelen.

Krachtig Ouderschap

247/eenmalig
 • 6 maanden toegang
 • 7 Weken iedere week 1 les
 • Werkboek bij iedere les
 • Toolkit aan huis
 • Toegang tot online community (lifetime)

Krachtig Ouderschap

497/eenmalig
 • 6 maanden toegang
 • 7 Weken iedere week 1 les
 • Werkboek bij iedere les
 • Toolkit aan huis
 • Toegang tot online community (lifetime)
 • 3x 1 op 1 coachingsessies

2 Coaching sessies

250/eenmalig
 • Snel aan de slag
 • Contact binnen 2-3 werkdagen
 • Coaching op korte termijn
 • 2x 1 op 1 coachingsessies


Veelgestelde vragen

Op welke termijn worden de coachingsessies ingepland?

We nemen binnen 2-3 werkdagen contact met je op om de sessies in te plannen. De coachingsessies vinden dan binnen 2-3 weken plaats. 

Zijn de prijzen inclusief of exclusief B.T.W.?

De prijzen zijn inclusief B.T.W.

Wat is het verschil tussen de trainingen Krachtig Ouderschap en Opvoeden met Vertrouwen?

Op beide pagina’s vind je een filmpje met alvast wat uitleg over de trainingen. Krachtig Ouderschap is bedoeld voor ouders die wat meer problemen/escalaties ervaren met hun kinderen en op deze manier meer inzicht krijgen in hoe zij hierin kunnen ondersteunen. Opvoeden met Vertrouwen is vooral bedoeld voor ouders van kinderen van 0-10 jaar, die wat steviger in hun schoenen willen staan, wel eens twijfelen en graag wat handvatten ontvangen om hun kinderen de beste opvoeding te kunnen geven. 

Stel er gebeurt iets waardoor ik na 6 maanden niet klaar ben met het programma?

Zijn er omstandigheden waardoor het niet gelukt is om aan de slag te gaan of wil je gewoon langer toegang?
We kunnen de toegang altijd voor je verlengen, stuur dan een mail naar administratie@opvoedenisteamsport.nl

Wij werken samen met

PiW logo
CJG_FC_org
Logo-Wijk-in-Contact-H45

Dit programma is gratis te volgen via

Therapiepraktijk Zijn
Binding helpt meedoen
logo Kracht in Zorg