Opvoeden is Teamsport

Krachtig Ouderschap Online training

Maak kennis met een nieuwe benadering van opvoeden met onze krachtig ouderschapstraining - het uitgangspunt van deze training is de basishouding van Verbindend Gezag®.

Krachtig ouderschap

‘’It takes a village to raise child’', en dit begint bij jou als ouder. Dat is iets wat jij waarschijnlijk maar al te goed weet. Je doet dag in, dag uit je uiterste best om jouw kind te voorzien in alles wat hij of zij nodig heeft. Wat is het dan frustrerend en pijnlijk dat dit je niet altijd lukt! Dat kan natuurlijk veel oorzaken hebben. Misschien zit jouw kind niet lekker in z’n vel of spelen er externe factoren mee die van invloed zijn op hoe je als gezin functioneert. Je staat hierin niet alleen, wij helpen ouders hierbij!

Ervaar je dat:

We begrijpen je volledig: het ouderschap kan ons allemaal laten twijfelen, onzeker maken en dat is helemaal oké. Juist omdat we jarenlange ervaring hebben in de jeugdzorg, het onderwijs én als ouders weten we dat opvoeden naast teamsport ook topsport is. En vergelijkbaar met topsport geldt ook voor ouderschap: je kunt jezelf trainen en ontwikkelen. Wij gaan je daarbij helpen!

Ook wij geven graag een cadeautje weg tijdens het Sinterklaasweekend (1 t/m 3 dec.):
50% korting op deze training met kortingscode: 
ko-50

Krachtig Ouderschap

Weten wat jij kunt doen en zeggen als ouder!

Wil jij het ook zo graag fijn hebben als gezin, rust en gezelligheid ervaren in huis en er kunnen zijn voor jouw kind wanneer dat nodig is? Wij begrijpen hoe overweldigend het soms kan zijn wanneer je het gevoel hebt dat je als ouder niet altijd de oplossingen paraat hebt.

Gelukkig biedt de training “Krachtig Ouderschap” de tools en inzichten om met vertrouwen en veerkracht deze uitdagingen aan te gaan. Kijk hieronder naar het filmpje om te horen hoe deze training jou kan helpen.

We begrijpen je volledig: het ouderschap kan ons allemaal laten twijfelen, onzeker maken en dat is helemaal oké. Juist omdat we jarenlange ervaring hebben in de jeugdzorg, het onderwijs én als ouders weten we dat opvoeden naast teamsport  ook topsport is. En vergelijkbaar met topsport geldt ook voor ouderschap: je kunt jezelf trainen en ontwikkelen. Wij gaan je daarbij helpen!

Over Krachtig Ouderschap

Dit zeggen andere ouders...

Een nieuwe benadering

Met vallen en opstaan

Het is belangrijk om jezelf te herinneren dat ouderschap een reis vol ups en downs is. Geen enkele ouder is perfect en elk kind is uniek met zijn of haar eigen behoeften en temperament. Soms is het moeilijk om het gevoel van falen los te laten wanneer je kind worstelt, maar dat betekent niet dat je tekortschiet. Het betekent simpelweg dat er momenten zijn waarop je wat extra ondersteuning kunt gebruiken, zowel voor jou als ouder als voor je kind.

Het erkennen van de uitdagingen en het openstaan voor hulp en begeleiding is een teken van kracht, geen zwakte. Ouderschap is een voortdurende leerervaring en soms is het nodig om buiten je comfortzone te treden, immers daar ligt de groei en verbetering. 

Maak kennis met deze nieuwe benadering van opvoeden in onze Krachtig Ouderschapstraining. In de training leggen wij de focus op jou als ouder. Leer hoe je met zelfvertrouwen en veerkracht kunt reageren op de uitdagingen van het ouderschap. Laat perfectie los en omarm authentieke verbinding en groei, terwijl je jouw kind de basis geeft om zich te ontwikkelen in een liefdevolle en ondersteunende omgeving.

Ook wij geven graag een cadeautje weg tijdens het Sinterklaasweekend (1 t/m 3 dec.): 50% korting op deze training met kortingscode: ko-50

Ervaar jij ook die drempel? Lees het verhaal van Sarah!

Toen de kinderpsycholoog opperde dat oudercoaching een waardevolle aanvulling voor mijn dochter en ons als ouders zou zijn was ik pijnlijk geraakt. Hoe kon het nou dat wij, die álles over hebben voor onze kinderen en ontzettend liefdevol opvoeden, beiden hoogopgeleid en verder geen problematische achtergrond hebben als gezin, er blijkbaar niet helemaal in slagen om ons kind op een veilige manier op te voeden?! 

Ik had het gevoel te falen en eerlijk is eerlijk: ik schaamde me. Inmiddels weet ik zoveel beter en gun ik eigenlijk iedere ouder wat hulp in de opvoeding, want wat zijn wij als gezin gegroeid door een aantal zaken nét wat anders aan te pakken in de opvoeding van onze kids.” 

– Sarah

Wij leren je hoe je jouw kind de kaders geeft waarbinnen het zich optimaal kan ontwikkelen.

Krachtig Ouderschap

247 / eenmalig
  • 7 weken iedere week 1 les
  • Werkboek bij iedere les
  • Toolkit aan huis
  • Toegang tot online community

Sinterklaasweekend (1 t/m 3 dec.): 50% korting met kortingscode: ko-50

Krachtig Ouderschap

445 / eenmalig
  • 7 weken iedere week 1 les
  • Werkboek bij iedere les
  • Toolkit aan huis
  • Toegang tot online community
  • 3x 1-op-1 coachingsessies