Hulp bij opvoeden

In een wereld waarin ouders, leraren en hulpverleners allemaal een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van kinderen, is het essentieel om samen te werken. Het opvoeden van kinderen kan soms een uitdaging zijn, maar met de juiste ondersteuning en samenwerking kunnen we kinderen helpen opgroeien tot gelukkige individuen. Bij Opvoeden is Teamsport bieden we ouders, leraren en hulpverleners hulp bij opvoeden vanuit één gemeenschappelijke basis: samenwerken.

Hulp vragen is niet altijd makkelijk, maar soms wel nodig
Opvoeden is een voortdurend leerproces, en elk kind is uniek. Wat voor het ene kind werkt, werkt mogelijk niet voor het andere. Het is normaal dat je soms hulp en begeleiding nodig hebt om de uitdagingen van het opvoeden aan te pakken. Hier komt onze rol als deskundige opvoedcoach van pas.   

Onze aanpak
Bij Opvoeden is Teamsport hanteren we een vernieuwende aanpak van opvoeden. We richten ons niet alleen op discipline en regels, maar ook op liefde, begrip en communicatie. Onze opvoedcoaches helpen bij het begrijpen van de behoeften van het kind, het oplossen van gedragsproblemen en het bevorderen van gezonde communicatie, wat de basis vormt voor een sterke en liefdevolle relatie met het kind.

Wat ons uniek maakt
Onze kracht ligt in onze nauwe samenwerking met ouders, leraren en hulpverleners. Met onze jarenlange ervaring in de jeugdzorg bieden we snelle en effectieve analyse van situaties en op maat gemaakte coaching en training. Dit varieert van online programma’s tot groepstrainingen.

En zo staan we voor je klaar

  • Voor Ouders: Een cursus speciaal ontworpen om ouders te ondersteunen in hun opvoedingsreis.
  • Moedig Ouderschap: Deze cursus biedt strategieën en inzichten voor ouders die geconfronteerd worden met specifieke uitdagingen.
  • Krachtig Ouderschap Training: Een training gericht op het versterken van de dagelijkse opvoedingspraktijken van ouders.
  • Opvoeden met Vertrouwen: Een cursus die ouders helpt om met meer vertrouwen en kennis kinderen te begeleiden.

Interesse? Neem contact op

Alle trajecten zijn maatwerk. Daarom adviseren wij in eerste instantie een intakegesprek met ons te plannen zodat we het maatwerk goed kunnen afstemmen.

Neem contact met ons op!