Opvoeden is Teamsport

Hulp bij Opvoeden

In een wereld waarin ouders, leraren en hulpverleners allemaal een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van kinderen, is het essentieel om samen te werken. Het opvoeden van kinderen kan soms een uitdaging zijn, maar met de juiste ondersteuning en samenwerking kunnen we kinderen helpen opgroeien tot gelukkige individuen. Bij Opvoeden is Teamsport bieden we ouders, leraren en hulpverleners hulp bij opvoeden vanuit één gemeenschappelijke basis: samenwerken.

Hulp vragen is niet altijd makkelijk, maar soms wel nodig
Opvoeden is een voortdurend leerproces en elk kind is uniek. Wat voor het ene kind werkt, werkt mogelijk niet voor het andere. Het is normaal dat je soms hulp en begeleiding nodig hebt om de uitdagingen van het opvoeden aan te pakken. Hier komt onze rol als deskundige opvoedcoach van pas.   

Onze aanpak
Bij Opvoeden is Teamsport hanteren we een vernieuwende aanpak van opvoeden. We richten ons niet alleen op discipline en regels, maar ook op liefde, begrip en communicatie. Onze opvoedcoaches helpen bij het begrijpen van de behoeften van het kind, het oplossen van gedragsproblemen en het bevorderen van gezonde communicatie, wat de basis vormt voor een sterke en liefdevolle relatie met het kind.

Wat ons uniek maakt
Onze kracht ligt in onze nauwe samenwerking met ouders, leraren en hulpverleners. Met onze jarenlange ervaring in de jeugdzorg bieden we snelle en effectieve analyse van situaties en op maat gemaakte coaching en training. Dit varieert van online programma’s tot groepstrainingen.

Trainingen voor ouders

Opvoeden met Vertrouwen!

Deze cursus biedt strategieën en inzichten voor ouders die geconfronteerd worden met specifieke uitdagingen.Gratis te volgen via diverse organisaties/gemeenten.

Krachtig ouderschap

Een training gericht op het versterken van de dagelijkse opvoedingspraktijken van ouders.
Gratis te volgen via diverse organisaties/gemeenten.

Moedig ouderschap

Een cursus die ouders helpt om met meer vertrouwen en kennis kinderen te begeleiden..

Luister ook naar de ervaringen van andere ouders!

Dit zeggen andere ouders...

Over Opvoeden is Teamsport

Onze missie is duidelijk: we bieden niet alleen trainingen en begeleiding, we creëren kansen voor een betere toekomst.

Samen met toegewijde jeugdzorgorganisaties verspreiden we onze online programma’s en reiken we de hand aan ouders, leraren en hulpverleners middels trainingen en individuele begeleiding. Samenwerking staat centraal in ons DNA, alles in het belang van het welzijn van de kinderen. Ons uitgebreide netwerk en strategische samenwerkingspartners stellen ons in staat om razendsnel te schakelen. Vooral in de regio’s Limburg, Brabant en Utrecht leggen we de basis voor wat we willen zien groeien tot een nationaal platform.

“Opvoeden is teamsport” is ons motto én onze overtuiging. Samen breken we barrières en omarmen we innovatie. We zijn de motor van verandering en samen met jou maken we het verschil voor de toekomst van de kinderen.

Kies voor succesvol opvoeden met een opvoedcoach van Opvoeden is Teamsport!

Wil je met meer vertrouwen, kennis en begrip kinderen begeleiden? Onze ervaren opvoedcoach staat voor je klaar. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden, samen maken we het verschil.

Ervaar jij ook die drempel?
Lees het verhaal van Sarah!

Toen de kinderpsycholoog opperde dat oudercoaching een waardevolle aanvulling voor mijn dochter en ons als ouders zou zijn, was ik pijnlijk geraakt. Hoe kon het nou dat wij, die álles over hebben voor onze kinderen en ontzettend liefdevol opvoeden, beiden hoogopgeleid en verder geen problematische achtergrond hebben als gezin, er blijkbaar niet helemaal in slagen om ons kind op een veilige manier op te voeden?! 

Ik had het gevoel te falen en eerlijk is eerlijk: ik schaamde me. Inmiddels weet ik zoveel beter en gun ik eigenlijk iedere ouder wat hulp in de opvoeding, want wat zijn wij als gezin gegroeid door een aantal zaken nét wat anders aan te pakken in de opvoeding van onze kids.” 

– Sarah

Wij leren je hoe je jouw kind de kaders geeft waarbinnen het zich optimaal kan ontwikkelen.

Neem contact met ons op!